lördag 17 november 2012

En viktig insats för barncancer - barncancerfonden

Jag har en vän, som i somras fick ett av de hemskaste besked man kan tänkas få som förälder - hennes 3-åriga son har cancer. Blott tre år kämpar denna tappra lilla kille tillsammans med sin familj mot en hemsk sjukdom, som inte borde få finnas. För att stödja sin son Malte och andra barn som drabbats av cancer, har min vän startat en insamling till Barnancerfonden - Maltes kamp.

 Jag har funderat fram och tillbaka hur jag skulle kunna bidra lite extra till denna insamling, och efter ett tags funderande, klurande och skapande, växte en tanke och tre tavlor fram. Dessa tre tavlor har jag gjort enbart för detta syfte, och halva summan av tavlans pris kommer jag att direkt skänka till Maltes kamp, dvs min väns insamling till Barncancerfonden.

Citaten på tavlorna har jag valt noga, då jag tycker att de passar bra in i sammanhanget. På den ena tavlan, den om änglar, har jag använt ett foto taget av mig som förställer min och min sons hand. På tavlan som handlar om regn är det återigen ett foto som jag själv tagit. På den tredje tavlan kommer man att kunna välja vilket namn man vill ha i hjärtat, samt vilken färg man vill ha. Färgerna är brun eller grå text samt rosa, lila, gul, grön, och turkos på hjärta och krona. Storleken på alla tre tavlorna är A4.

Här kommer några bilder på tavlorna - och är du intresserad av att köpa en tavla, kan du läsa mer om hur ett köp går till här och här kan du läsa mer om just dessa specialdesignade tavlor.

Så passa på att fixa julklapparna redan nu, och bidra därmed även till en god sak - en gåva med extra mycket omtanke passar väl alldeles utmärkt till just jul?