måndag 17 februari 2014

Stängt för underhåll 18/2-2/3

Det har blivit dags att uppdatera datasystemet bakom skärmarna här hos Skärmtrollet ;-). Vi ska byta ut och uppgradera lite vad gäller dataparken. Det innebär att Skärmtrollet kommer att vara stängt för underhåll från och med imorgon tisdag den 18/2 till och med söndagen den 2/3. Det går självklart bra att skicka in en beställning, men jag kommer inte ha möjligheten att ta tag i beställningarna förrän den 3/3.


Jag önskar er varmt välkomna tillbaka den 3/3!
På återseende,

  

måndag 10 februari 2014

Nygammalt är väl aldrig fel?

Häromdagen kände jag att det var dags att nyansera några av mina tavlor. Sagt och gjort, för här kommer en uppdaterad version av min tavla "Enjoy this moment" - nu i färg!!! Jag kände att denna gråa och trista vinter kunde behöva lite upppigande färg, så efter en stunds färginspirationsletande, fick jag fram följande färgkombination på tavlan. Visst är den härlig? Normalpris för den här tavlan är 100 kr (storlek 18x24 cm), men självklart har jag ett introduktionspris - fram till och med 20 februari kostar den här tavlan endast 75 kr.


 Mer om "Enjoy this moment" och vad den kostar kan ni hitta här, eller under rubriken "Tavlor till hemmets vrå" i marginalen/söklisten.