ALFABETSTAVLOR

Finns i flera utföranden och färger enligt nedan. Tavlorna är tryckta på glansigt fotopapper och säljs utan ramar. Om det är ett namn på alfabetstavlan, väljer du vilket namn du vill ha. Det namn du väljer, kommer jag att föra in på tavlan, när du skickat din beställning och jag fått in pengar på mitt konto. Namnet som är på bilden nu, är där för att ge en fingervisning om slutresultatet.

Alfabetstavlorna är den perfekta födelsedagspresenten till ett barn. Eller varför inte låta en alfabetstavla pryda väggen i ditt barns rum, och därmed även lära barnet alfabetet?

Porto + emballage på  35 kr tillkommer. Tavlorna packas i kuvert med skyddande bubbelplast/kartong. Beställningstiden är en vecka (postgång ej medräknad), då jag gör tavlan på beställning och inte har några på lager. Beställningstiden är med reservation för fördröjning p.g.a. oförutsedda händelser. Jag ansvarar ej för postens slarv.

De olika alfabetsmotiv man kan välja mellan:
 1. Prickigt
- Prins/Prinsesstema
- Jordgubbar
2. Blommor
3. Bilar
Format samt prislista:
- 18 x 24 cm stående 100 kr
- 18 x 24 cm stående med namn 120 kr

Klicka på bilden för att se en förstoring av den. Bilden är vattenmärkt för att undvika otillåten kopiering. Det original som skickas till kunden kommer naturligtvis inte ha en vattenstämpel. Dock kommer loggan att finnas kvar.

Bilder på tavlorna:
Prickigt - Prins/prinsesstema
1. Rosa prinsesstema
2. Blå prinstema

Prickigt - Jordgubbar
1. Röd

Blommor
1. Rosa
 2. Grön
 3. Blå

Bilar 
1. Grön
2. Orange