KOMBOSERIEN MED NAMNTAVLA/DOPTAVLA/FÖDELSETAVLA, ALFABETSTAVLA OCH SIFFERTAVLA I MATCHANDE DESIGN


Jag har fått lite förfrågningar angående om det går att kombinera mina tavlor. Därför satte jag mig ned vid skissbordet och började fundera. Jag ville först och främst göra en tavla, som är en kombination av doptavla och namntavla. Resultatet blev slutligen, efter ett antal timmars skissande och petande framför datorn, en tavla med både barnets namn, foto och födelsedata. Den första tavlan i "Komboserien" var född.

Efter detta ville jag skapa en alfabetstavla och en siffertavla, vars design ska matcha den nya namntavlan/doptavlan/födelsetavlan exakt.  För det vet ju alla att alla goda ting är tre, eller hur? Och därmed var Kombotrion skapad!

Kombotrion består alltså av en alfabetstavla, en siffertavla och en namntavla/doptavla/födelsetavla. Man kan köpa tavlorna var för sig eller tillsammans som en trio. Om man köper hela trion, blir det förstås lite billigare (se prislistan nedan).

Komboserien finns i flera utföranden och färger enligt nedan. Tavlorna är tryckta på glansigt fotopapper och säljs utan ramar. Du väljer både vilket foto, födelsedata och vilket namn du vill ha på tavlan. Dessutom kan man välja vilken figur man vill ha på tavlan, och den går sedan igen i alla tre tavlorna. Vilka figurer som det finns att välja mellan, kan du se nedan. Det namn, födelsedata, figur och foto du önskar ha, kommer jag att föra in på tavlan, när du skickat din beställning och jag fått in pengar på mitt konto. Namnet, födelsedata, figuren och fotot som är på bilden nu, är där för att ge en fingervisning om slutresultatet.

Kombotrion är en superfin dekoration i barnets rum, och den kommer till glädje på många sätt. Det är även den perfekta presenten till ett barn som fyller år.

Porto + emballage på 20 kr för de mindre formaten och 35 kr för de större formaten tillkommer. För ett Trio-pack tillkommer porto + emballage på 30 kr för de mindre formaten och 45 kr för de större formaten. Tavlorna packas i kuvert med skyddande bubbelplast/kartong. Beställningstiden är en vecka (postgång ej medräknad), då jag gör tavlan på beställning och inte har några på lager. Beställningstiden är med reservation för fördröjning p.g.a. oförutsedda händelser. Jag ansvarar ej för postens slarv.

De färgkombinationer man kan välja mellan: 
1. Blå/röd/grå
2. Lime/turkos/vit
3. Lime/brun
4. Lime/rosa
5. Rosa/gul
6. Rosa/lila/vit

De figurer man kan välja mellan:

1. Stjärna
2. Robot
3. Myra
4. Hjärta
5. Spöke
6. Bläckfisk
7. Murmeldjur med krona
8. Blomma
9. Bil
10. Fladdermus

Format samt prislista:
- 18 x 24 cm 120 kr
- 13 x 18 cm 70 kr
- Hel trio 18 x 24 cm 300 kr
- Hel trio 13 x 18 cm 150 kr

Klicka gärna på bilderna för att se detaljerna tydligare. Bilderna är vattenmärkta för att undvika otillåten kopiering. Det original som skickas till kunden kommer naturligtvis inte ha en vattenstämpel.

Bilder på tavlorna: 

1. Blå/röd/grå
1a. Alfabetstavla
1b. Siffertavla


 1c. Namntavla/doptavla/födelsetavla
1d. Trio

2. Lime/turkos/vit
2a. Alfabetstavla

2b. Siffertavla
2c. Namntavla/doptavla/födelsetavla
2d. Trio3. Lime/brun
3a. Alfabetstavla
3b. Siffertavla
3c. Namntavla/doptavla/födelsetavla
3d. Trio


4. Lime/rosa
4a. Alfabetstavla
4b. Siffertavla
4c. Namntavla/doptavla/födelsetavla
4d. Trio


5. Rosa/gul
5a. Alfabetstavla
5b. Siffertavla
5c. Namntavla/doptavla/födelsetavla
5d. Trio


6. Rosa/lila
6a. Alfabetstavla
6b. Siffertavla
6c. Namntavla/doptavla/födelsetavla
6d. Trio