NAMNTAVLOR

Finns i flera utföranden och färger enligt nedan. Tavlorna är tryckta på glansigt fotopapper och säljs utan ramar. Det finns två typer av namntavlor:
1. Namntavlor som tillhör den sk. "Komboserien", dvs tavlor som går att kombinera ihop med varandra och har matchande design. Mer information om dessa tavlor kan du hitta under menyn "Kombotavlor" överst till höger. Dessa tavlor innehåller ett foto på barnet, barnets namn samt födelsedata. Fotot redigerar jag till svartvitt för att få ett mer enhetligt tema på dessa tavlor. Färgerna på dessa tavlor matchar med en del av namntavlorna med ugglor nedan.
2. Namntavlor med ugglor. Dessa tavlor består av en uggla, barnets namn samt en pratbubbla med texten: "Whooo are you?". Färgerna på dessa tavlor matchar med en del av Komboseriens färger. Dessa tavlor finns än så länge bara i A4-storlek.
3. Namntavlor med hjärtan, där det finns två varianter. Ena varianten är utan foto och består av två hjärtan, varav det ena har texten "kärlek" skrivet i sig och det andra barnets namn skrivet i sig. Den andra varianten är med foto på barnet och barnets namn skrivet i ett hjärta.

Det namn och ev. foto/födelsedata du önskar ha, kommer jag att föra in på tavlan, när du skickat din beställning och jag fått in pengar på mitt konto. Namnet etc som är på bilden nu, är där för att ge en fingervisning om slutresultatet.

Namntavlan är den perfekta presenten till ett barn som fyller år. Eller som en gåva till ett barns namngivningscermoni/dop. Eller bara som en prydnad på väggen i ditt barns rum.

Porto + emballage på 20 kr för de mindre formaten och 35 kr för de större formaten tillkommer. Tavlorna packas i kuvert med skyddande bubbelplast/kartong. Beställningstiden är en vecka (postgång ej medräknad), då jag gör tavlan på beställning och inte har några på lager. Beställningstiden är med reservation för fördröjning p.g.a. oförutsedda händelser. Jag ansvarar ej för postens slarv.

Färgkombinationer på namntavlorna från Kombo-serien:
1. Blå/röd/grå
2. Lime/turkos/vit
3. Lime/brun
4. Lime/rosa
5. Rosa/gul
6. Rosa/lila/vit

Färgkombinationer på namntavlorna med ugglor:
1. Lime/turkos/vit
2. Lime/brun
3. Rosa/gul
4. Rosa/lila/vit

Färgkombinationer på namntavlorna med hjärtan:
1. Blå
2. Rosa

Format samt prislista:
- 18 x 24 cm liggande komboserien 120kr
- 18 x 24 cm liggande hjärtan 100kr
- 18 x 24 cm stående hjärtan 100 kr
- 13 x 18 cm liggande komboserien 70 kr
- 13 x 18 cm liggande hjärtan 50 kr
- 13 x 18 cm stående hjärtan 50 kr
- A4 ugglor 130 kr*

* Namntavlan med ugglor kostar 110 kr till och med 30 september 2013, därefter kostar den 130 kr.

Klicka gärna på bilden för att se detaljerna tydligare. Vad gäller tavlorna med hjärtan så kan du i ramen runt hjärtana se att det står följande text: "Du är fantastisk. Du är stark. Du är underbar. Du är älskad för den du är." I ena hjärtat står ordet "kärlek" flertalet gånger och i det andra hjärtat står "det namn du önskar" flertalet gånger.

Klicka på bilden för att se en förstoring av den. Bilden är vattenmärkt för att undvika otillåten kopiering. Det original som skickas till kunden kommer naturligtvis inte ha en vattenstämpel. Dock kommer loggan som finns på vissa tavlor att finnas kvar.

Bilder på namntavlorna från Komboserien:
1. Blå/röd/grå
 2. Lime/turkos/vit
 3. Lime/brun
 4. Lime/rosa
 5. Rosa/gul
 6. Rosa/lila/vit
Bilder på namntavlorna med ugglor:
1. Lime/turkos/vit


2. Lime/brun

 3. Rosa/gul
 4. Rosa/lila/vit


Bilder på namntavlorna med hjärtan:
1. Blå
1a. liggande format
*FOTOT ÄR PÅ DEN GAMLA DESIGNEN
 1b. stående format

2. Rosa
2a. liggande format
*FOTOT ÄR PÅ DEN GAMLA DESIGNEN
  2b. stående format

3. Grön
3a. liggande format
 3b. stående format

4. Orange
4a. liggande format
 4b. stående format