DOPTAVLA MED FOTO

Finns i flera utföranden och färger enligt nedan. Tavlorna är tryckta på glansigt fotopapper och säljs utan ramar. Du väljer vilket foto och namn du vill ha på tavlan samt vilken vikt, datum och längd som ska vara med. Det du väljer, kommer jag att föra in på tavlan, när du skickat din beställning och jag fått in pengar på mitt konto. Fotot behandlas i datorn till ett mer sepiatonat utseende av mig. Namn etc som är på bilden nu, är där för att ge en fingervisning om slutresultatet.

Det finns ytterligare en doptavla i en annan design, och den tillhör den sk. Komboserien. Bilder på dessa tavlor kan du se här nedan och information om dem kan du finna här. Om du scrollar ned på sidan hittar du fler doptavlor! 

Namntavla/Doptavla från Komboserien
Namntavla/Doptavla från Komboserien
Namntavla/Doptavla från Komboserien
Namntavla/Doptavla från Komboserien
Namntavla/Doptavla från Komboserien
Namntavla/Doptavla från Komboserien
Doptavlan är den perfekta dopgåvan. Eller som present när ett barn fyller år. Eller som en gåva vid ett barns namngivningscermoni. Kan pryda barnrummet många år framöver!

Porto + emballage på 20 kr för de mindre formaten och 35 kr för de större formaten tillkommer. Tavlorna packas i kuvert med skyddande bubbelplast/kartong. Beställningstiden är en vecka (postgång ej medräknad), då jag gör tavlan på beställning och inte har några på lager. Beställningstiden är med reservation för fördröjning p.g.a. oförutsedda händelser. Jag ansvarar ej för postens slarv.

De färgkombinationer man kan välja mellan:
1. Blå
2. Rosa
3. Grön
4. Orange

Format samt prislista:
- 18 x 24 cm stående 120 kr
- 18 x 24 cm liggande 120 kr
- 13 x 18 cm liggande 65 kr

Klicka på bilden för att se en förstoring av den. Bilden är vattenmärkt för att undvika otillåten kopiering. Det original som skickas till kunden kommer naturligtvis inte ha en vattenstämpel.

Bilder på tavlorna:
1. Blå
1a. liggande format
1b. stående format

2. Rosa
2a. liggande format
 2b. stående format
3. Grön
3a. liggande format
3b. stående format
4. Orange
4a. liggande format
4b. stående format