TAVLOR TILL FÖRMÅN FÖR BARNCANCERFONDEN

Jag har en vän, som sommaren 2012 fick ett av de hemskaste besked man kan tänkas få som förälder - hennes 3-åriga son har cancer. Blott tre år kämpar denna tappra, lilla kille tillsammans med sin familj mot en hemsk sjukdom, som inte borde få finnas. För att stödja sin son Malte och andra barn som drabbats av cancer, har min vän startat en insamling till Barnancerfonden - Maltes kamp.

Jag funderade en hel del fram och tillbaka hur jag skulle kunna bidra lite extra till denna insamling, och efter ett tags funderande, klurande och skapande, växte en tanke  och två tavlor fram. Dessa två tavlor har jag gjort enbart för detta syfte, och halva summan av tavlans pris kommer jag att direkt skänka till Maltes kamp, dvs min väns insamling till Barncancerfonden.

Citaten på tavlorna har jag valt noga, då jag tycker att de passar bra in i sammanhanget. På den ena tavlan, den om änglar, har jag använt ett foto taget av mig. Fotot förställer min och min sons hand. På tavlan, som handlar om regn, är det återigen ett foto, som jag själv tagit. Storleken på båda specialdesignade tavlorna är A4.

Så passa på att köpa en gåva med lite extra omtanke - och gör samtidigt en god gärning!

Porto + emballage på 35 kr tillkommer. Tavlorna packas i skyddande katongkuvert. Beställningstiden är en vecka (postgång ej medräknad), då jag gör tavlan på beställning och inte har några på lager. Beställningstiden är med reservation för fördröjning p.g.a. oförutsedda händelser. Jag ansvarar ej för postens slarv.

Klicka på bilden för att se detaljerna bättre. Bilden är vattenmärkt för att undvika otillåten kopiering. Det original som skickas till kunden kommer naturligtvis inte ha en vattenstämpel.

De olika motiven:
1. Vi är alla änglar med en ensam vinge. Endast när vi omfamnar varandra, kan i flyga.
2. Livet handlar inte om att överleva stormen, utan att lära sig dansa i regnet.

Format samt prislista:
- Nr 1-2   A4 130 kr, varav 65 kr går till Barncancerfonden (Maltes kamp)

Bilder på tavlorna:
1. Vi är alla änglar med en ensam vinge. Endast när vi omfamnar varandra, kan i flyga.

2. Livet handlar inte om att överleva stormen, utan att lära sig dansa i regnet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar