ÖVRIGA TAVLOR

Här hittar du följande tre kategorier av tavlor:
1. Bröllop/Förlovning
2. Studenten
3. Välkommen till oss

Tavlorna finns i flera utföranden och färger enligt bilder nedan. Här kan man välja flera olika färger på det som på bilderna nedan är rött. De färger man kan välja mellan kan du se längre ned. Tavlorna är tryckta på glansigt fotopapper och säljs utan ramar.

På både studenttavlan och bröllopstavlorna väljer du vilka namn och datum du vill ha med. På Studenttavlan och Bröllopstavla Shabby Chic går det dock inte att ändra färgerna, utan färgerna som syns på bilderna gäller. Bröllopstavla You + Me går dock att få i en annan färgsättning enligt de färger som finns att välja på nedan.

I tavlorna "Välkommen till oss" är det en familj utritad. Denna kan man variera utefter hur familjekonstellationen ser ut. Har man tex två döttrar, kan man istället få två små tjejer på tavlan. Och har man tre barn kan man få med det osv. Denna tavla är därför olika beroende på beställaren. Den bild som visas, är där för att ge en fingervisning om slutresultatet.

I en av "Välkommen till oss"-tavlorna finns namnen på varje medlem i familjen med. Du väljer vilket/vilka namn du vill ha. Namnen som är på bilden nu, är även de där för att ge en fingervisning om slutresultatet.

Dessa tavlor är den perfekta tavlan att dekorera ditt hem med. Eller varför inte ge bort en bröllopstavla eller studenttavla i present?

Porto + emballage på 35 kr tillkommer. Tavlorna packas i kuvert med skyddande kartong. Beställningstiden är en vecka (postgång ej medräknad), då jag gör tavlan på beställning och inte har några på lager. Beställningstiden är med reservation för fördröjning p.g.a. oförutsedda händelser. Jag ansvarar ej för postens slarv.

Klicka på bilden för att se detaljerna bättre. Bilden är vattenmärkt för att undvika otillåten kopiering. Det original som skickas till kunden kommer naturligtvis inte ha en vattenstämpel.

De olika motiven:
1. Bröllopstavla - You + Me = Awesome med namn och datum
2. Bröllopstavla - Shabby Chic med namn och datum
3. Studenttavla med namn
4. Välkommen till oss
5. Välkommen till oss med namn

De olika färgerna:
1. Ljunglila
2. Ljusrosa
3. Limegrön
4. Olivgrön
5. Röd
6. Orange
7. Kaffe latte
8. Brun
9. Ljusblå
10. Marinblå
11. Ceriserosa
12. Blå
13. Grå

Format samt prislista:
- Nr 1         A4               110 kr
- Nr 2        18 x 24 cm   110 kr
- Nr 3        18 x 24 cm   110 kr
- Nr 4        18 x 24 cm   120 kr
- Nr 5        18 x 24 cm   130 kr

Bilder på tavlorna:
1. Bröllopstavla - YOU + ME = AWESOME med namn och datum
2. Bröllopstavla - Shabby Chic med namn och datum
 3. Studenttavla med namn
4. Välkommen till oss
5. Välkommen till oss med namn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar