INSPIRATION OCH ORD FRÅN NÖJDA KUNDER

Nöjda kunder är för mig en självklarhet! Har man köpt en tavla från Skärmtrollet, skall man alltid kunna känna sig nöjd med köpet.

Ibland dyker det upp kunder, som inte bara är nöjda med sitt köp, utan även delar med sig av resultatet från sitt köp. Här nedan kan du finna både inspirationsbilder och ord från nöjda kunder.

Jennie:
"Tack så mycket för jätte fina tavlor! Kommer verkligen att rekommenderar dig till andra!:) Tack! Med vänlig hälsning, Jennie"
 Så här fint kan det bli om man ramar in en trio från Komboserien :-)

Anna:
Anna beställde fyra tavlor av mig - två namntavlor med hjärtan och två namntavlor från komboserien.
 Mer information om namntavlorna kan du hitta här.

Kristin:
Kristin har tidigare beställt en namntavla från Komboserien till sin dotter, och den har hon varit väldigt nöjd med. När hon sedan fick sitt andra barn, beställde hon även en till honom.

"Hej! Här kommer de fina namntavlorna vi beställt från dig 2011 och 2013. Vi är väldigt nöjda och tycker att de är jättefina! Ett fint minne för våra barn. Mvh Kristin"
 Mer information om namntavlorna från Komboserien kan du hitta här.

Anna-Karin:
Anna-Karin beställde en studenttavla av mig. 

"Hej! Tavlan låg i brevlådan redan idag och den var så fin :-). Jag kommer definitivt att beställa fler tavlor av dig !! Trevlig helg !! Mvh// Anna-Karin"

Sofie:
Sofie beställde en doptavla/namntavla från Komboserien, som hon skulle ge bort i doppresent till sitt gudbarn.

"Hej! Det var verkligen snabbt jobbat :) stort tack, tavlan blir perfekt :) Ser fram emot att ge bort tavlan i doppresent till mitt lilla gudbarn! Tack igen! Mvh Sofie"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar