tisdag 7 december 2010

Keep calm and carry on - en nyhet hos Skärmtrollet!

Nu finns även de populära tavlorna med budskapet "Keep calm and carry on" här hos Skärmtrollet, men självklart är ju budskapet lite modifierat till följande: "Keep calm drink another cup of strong coffee and carry on". Dessa tavlor kan fås antingen i en svart/vit/röd stilren design eller med en enfärgad bakgrund med vit text. Mer information om tavlorna kan ni hitta under "TAVLOR TILL HEMMETS VRÅ"

Själva historien bakom denna tavla är rätt rolig, då den från början designades av brittiska imperiet för att öka moralen hos det brittiska folket under andra världskriget. Men denna plansch distribuerades aldrig, och därmed var den föga känd. Under 2000-talet fann man ett par original av postern, och sedan dess har trycket använts för fullt i grafisk design.

Denna tavla är den perfekta presenten till en vän som gillar inredning. Eller varför inte ge bort en tavla i julklapp till någon av dina nära och kära?

Här nedan följer ett par exemplar av de tavlor som finns.
För mer information och fler varianter på tavlor, navigera er med knapparna överst till höger. Och glöm inte att hålla utkik efter nästa nyhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar