fredag 4 februari 2011

Erbjudande hos Skärmtrollet - alla hjärtans dag!

Den 14:e februari är det ALLA HJÄRTANS DAG. En dag, då vi ska värna lite extra om varandra. Därför tänkte jag ge er ett extraerbjudande, som lyder:

Om du beställer minst en tavla från Skärmtrollet, får du ett designat "Alla hjärtans dag"-kort i storlek 10x15 cm gratis av mig. Och inte nog med det - köper du två tavlor, får du två kort. Köper du tre tavlor får du tre kort osv. Erbjudandet gäller till och med 8:e februari.

Bilder på "Alla hjärtans dag"-korten kan du se nedan. De finns både på svenska och engelska och i olika färger enligt nedan. Klicka gärna på bilderna för att se en förstoring av dem.Varmt välkomna med en beställning!

Hälsningar,

2 kommentarer:

 1. Hej Hej

  Har kikat runt lite bland dina tavlor och du gör otroligt fina tavlor. Jag har gjort lite tavlor jag med, men har precis börjat och gjort bara till mina barn.

  Du är som sagt jätte duktig =)

  Vad tar du för en tavla och ingår det ram? I vilket pappersmaterial är dem i? Är lite sugen på en snygg tavla =)

  Penny

  SvaraRadera
 2. Mamma Meijer: Tackar, vad roligt att du gillar tavlorna! Tavlorna har lite varierande pris beroende på storlek etc. Du kan hitta priserna under varje sida genom att klicka på knapparna/texten uppe till höger.

  Jag säljer inte tavlorna med ram, då portot blir så mycket dyrare då. Dessutom har vi ju alla olika smak, och nån kanske vill ha en svart ram, medan någon annan vill ha en vit osv...

  Tavlorna trycks på glansigt fotopapper.

  Välkommen med en beställning ;)

  SvaraRadera